Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem ébred fel a gépem...

Miért nem ébred fel a gépem alvó állapotból?

Figyelt kérdés
Kb 1 hónapja kezdődött, hogy párszor nem ébredt fel a gép alvó állapotból, benyomtam a gombot, újra kivillant minden, de a monitoron semmi kép sem jelent meg. Most már soha nem ébred fel, csak az újraindító gomb segít. Újratelepítettem a rendszert (Win 8.1) de semmi. Próbáltam régi és új videókártya drivereket de semmi változás (olyat is amivel régen nem volt ilyen gond). Van ritkán hogy felébred de kiírja, hogy váratlan hiba miatt a rendszer újraindul (8.1-es kékhalál). Nemrég cseréltem processzor hűtőt, talán az miatt van a gond? Egyébként a gép rendesen működik, nem fagy, nincs gond vele használat közben. (AMD a8 6600k proci lc-power hűtővel, MSI GTX 650ti boost, 8gb ram, 120gb ssd amin a rendszer van, chieftec ctg 600 80p táp.)

2016. júl. 5. 18:17
 1/3 just a rocker válasza:
Video kártya szerintem nem kompatibilis vagy az alaplappal, vagy az alaplap nem támogatja a winchester ébresztést alvó módban.. Ezekre gondoltam hirtelen mert te tényleg mindent megtettél :(
2016. júl. 5. 21:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Előző éjjel beb@.szott mint állat!
2016. júl. 6. 12:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Több mint 2 évig semmi gond nem volt, most jött elő kb 1 hónapja.
2016. júl. 6. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!