Van egy Chieftec iArena GPA-550S tápegységem. Szeretnék melléje vásárolni egy Zalman ZM-Z1 gépházat, és egy GIGABYTE Geforce GTX 960 2GB GDDR5 128bit PCI-E videokártyát. Jók lennének igy együtt ezek az alkatrészek?
Figyelt kérdés
2016. júl. 5. 17:51
11/23 MGéza válasza:
Ez nagyon is on: ugyanazért, amiért némelyek mindenhová cooler master logót ragasztanának. Azt hiszik, a név garancia a minőségre, aztán meg ha pórul járnak, szidják a gyártót, hiszen nekik már a 10000 is sok egy tápra. Visszatérve a kérdésre: veszélyes régi és instabil belsővel készül, mely korábbi tesztek alkalmával nem jó teljesített. Tényleg nem kéne ezen spórolni.
12/23 MGéza válasza:
Nézd, a specifikációi szerint elvileg bírja. A gyakorlat meg azt mutatja, hogy instabil ha akkora feszt tényleg le is kell adnia, egyszóval nagyobb rizikót válasz vele, ha megtartod. Te döntésed, én cserélném, de aztán ne panaszkodj.
13/23 anonim válasza:
#9.Máskor meg mindenki 600W Elite Power-t akart venni merthogy az árukeresőn 1. volt a toplistán és mindenki dicsérte.Az iArena-t meg az Inperium/Radium szokta használni,ezért népszerű és elterjedt sajnos.
14/23 A kérdező kommentje:
Akkor milyen tápot ajánlanál helyette 15ezer forintig?
2016. júl. 5. 18:43
17/23 MGéza válasza:
Első oldalon szintúgy ajánlottam 2 tápot, akkor már van 3 ajánlásod, válassz egy szimpatikusat.
18/23 A kérdező kommentje:
Chieftec Smart 600w jó lenne?
2016. júl. 5. 19:00
20/23 MGéza válasza:
Ha feltétlen mániád a Chieftec, akkor ctg beles alá ne add. Nem tudom, mi bajod az eddig ajánlottakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!