Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Intel xenon x3363 processzor...

Intel xenon x3363 processzor csere után nem reagál a rendszer. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
csak felpörgeti a hűtőt. Valami microcodeot kér. A biost nem tudom frissíteni mert fizetős (d5720 esprimo 2009. 05. 02 frissítés van fennt) és microcodeot nem tudok mibe beleilleszteni mivel nem tudok a bioshoz nyúlni vagy frissíteni. Nem tudom mit tegyek?

2016. júl. 5. 01:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Esetleg intel fórumon ha tudsz angolul.

[link]

2016. júl. 5. 01:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Már annyi angol honlapon néztem h herótom van tőlük. A bios frissítées elvileg fizetős oldalon van csak fennt, és abba kellene injektálnom a microcodeot h meglássa a processzort. De nem lehet mivel nincs mibe. Kétségbe estem :D
2016. júl. 5. 09:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Na fejtsük vissza először hogy mit akart a kedves kérdező írni. 1. Intel Xeon X3363, nem Xenon, ez könnyű 2. Esprimo C5720, ezt nehéz volt megtalálni, de sikerült. Ez egy LGA 775 gép volt, belemoddoltál egy LGA 771 procit és csodálkozol hogy nem működik? Hát én nem csodálkoznék. Egy 2010-es BIOS van itt [link] de nem hiszem hogy ez sokat segít. Mit tegyél? Hát, ne hackelj neves gyártó gépébe CPU-t?
2016. júl. 5. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!