Szeretnék venni egy olyan gépet, amin mennek az új játékok. Már előre összerakottat vegyek, vagy magam állítsam össze?
Sziasztok!
Szeretnék venni egy olyan gépet, amin elmennek a mai játékok, és nem úgy, hogy teljesen leveszem a grafikai beállításokat. Az összeg, amit rászánnák, 180 000Ft. Kérdésem az volna, hogy a PCX.hu-n már előre összerakott számítógépek közül válasszak, vagy inkább magam állítsam össze onnan?
Az előre össze rakott gépek nem jók. Náluk annyira nem vészes a helyzet de inkább ne. Jobb ha össze állítod.
asus h110m-k 18k
i5-6400 35k
kingston hyperx fury black 1x8gb ddr4 2133mhz 10k
super flower 450w 14k
zalman z1 11k
wd blue ezex 14k
Sapphire r9 380 4gb nitro 65k
Összesen 185k ha belefér még 5ezer
Köszönöm a segítséget!
Így összerakva az oldalon egész jónak tűnik, viszont nekem itt 185-ből nem jött ki, csak 206 ezerből.
Proci: [link] Ezt valamiért nem engedi berakni gépösszerakóba.
Ramból most elfogyott a hűtőbordás 2133mhz-es érdemes megvárni mert az 10ezerért szokott lenni.
De ha nem akarsz várni ez is olcsóbb [link]
Alaplap úgy néz ki azóta drágult itt egy olcsóbb 17ért
Házat látom kicserélted Z1 neora az R1-et jobban ajánlom hűtés szempontjából és csak egy ezressel drágább
Az első. De mehet bele Raijintek arcadia ház abba is az is jó. Csak gondoltam fontos a plexi( Magamból indultam ki:D)
[link] itt az R1 ha nem találnád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!