Nzxt s340 vagy Zalman z11 neo?
Figyelt kérdés
Az Nzxt házat a netes kritikák nagyon hype -olják, viszont gond lehet a hűtésével.2016. júl. 3. 21:50
1/10 Lord Hidan válasza:
Mi gond lenne a hűtésével? Nekem az egy fokkal olcsóbb nzxt h230 van semmi gond vele
2/10 anonim válasza:
3/10 A kérdező kommentje:
#1: Az nzxt -ből hiányzik a hdd hűtő ventilátor.
2016. júl. 3. 22:07
4/10 anonim válasza:
Azt minek HDD-t hűteni, tán a 15000 RPM-es szerver HDD lesz a gépben?
A másik meg az, hogy odaraksz egy 2000 forintos ventilátort és meg van oldva a dolog.
5/10 anonim válasza:
nekem s340-em van, a hűtője teljesen jó, halkabb néhány jobb minőségűnél is, de azért előbb-utóbb lehet cserélni. nekem elöl is van bent két 120-as venti, 33 fokos a wd10ezexem. van ok a hype-ra. egyedül a plexivel van bajom, nagyon könnyen karcosodik.
6/10 Lord Hidan válasza:
Nekem a kis tesóban az egyik 23 a másik 27 fokos
7/10 A kérdező kommentje:
Közbe kiderült hogy az nzxt nem lesz jó. Nincs benne hely dvd írónak.
2016. júl. 7. 16:06
8/10 Lord Hidan válasza:
Hát nem nagyon használ már senki ezért nem is nagyon tartsák fontosnak hogy kialakítsanak neki helyet
9/10 anonim válasza:
ráadásul nem is túl jó minőségűek, és el is csúnyítják a házat, ha nem ilyen kinyitogatós előlapja van. szerintem egy usb-s meghajtó jobb ötlet, és akkor a 340 sincs kilőve.
10/10 A kérdező kommentje:
Vettem egy nzxt -t végül.
2016. júl. 10. 02:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!