Egy 420W-os táp elég ehez a konfigurációhoz?
Alaplap: ASUS H110M-A D3 Alaplap
Processzor: Intel Core i3-6100
videokártya: ASUS GeForce GTX 950 STRIX
Köszönöm a segitséget előre is
Hány év kell eltelljen hogy az emberek erről leszokjanak...? Ha nem valami névtelen szemét (amiből amúgyis alig van már) akkor természetesen elég. Rég elmúltak azok az idők amikor még 200-250W-os tápot egyáltalán kapni lehetett és a proci simán 100W fölött volt a videókártya meg 200W felett.
Amit leírtál az úgy 170W körül van, ezt ugye fogod? Akkor egy 420W táp hogy ne lenne elég? Miért kell ezt kérdezni? Gondolod hogy az egyik watt meg a másik watt az nem ugyanaz a mérték?
Tudom, tudom, a videókártya gyártók előszeretettel írnak 4-500W-ot mindenre, rutinból, meg hogy véletlenül se legyenek felelősek azért hogy túlterhelik a tápodat, de nem kell bedőlni.
> Ez nem a vásárlók hibája, a tápgyártóké, akik keresztbeszarják az előírásokat.
Milyen táp az manapság ami nem adja le ami rá van írva? Ez Magyarországon valami specialitás? Én nagyon régen nem láttam ilyen "vargáné" tápokat.
Akkor menj be bármelyik pc szaküzletbe és 100%, hogy selejt terméket nyomnak az orrod alá. Nézd meg bármelyik összerakócéget, 100%, hogy selejt tápegységet nyomnak a konfigurációba. Nézd meg az árukereső top20 listáját, abból csak az EVGA G2 az, ami nem selejt.
A megbízható gyártók is csinálnak olyan terméket, amik nem teljesítik a szabványt, ezt pedig nem szokták a dobozra írni, csak a teljesítményt, a hatásfokot és a garanciát.
> Nézd meg az árukereső top20 listáját, abból csak az EVGA G2 az, ami nem selejt.
Ehhez valami bizonyíték, URL, bármi? [link] ezekről van szó? Tény és való hogy nem világbajnok cuccokról van szó de most komolyan ezek között van egy is aminek gondot jelent egy 200W alatti gép? Nehéz elhinni, én nem teszteltem, az biztos de azért szívesen látnék review-kat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!