Miben külömbözik a Hardverapró a számítógép üzletektől?
Figyelt kérdés
2016. júl. 2. 13:56
1/9 anonim válasza:
Abban, hogy ott használt dolgokkal kereskednek.
Persze vannak olyan eladók is (például LeC ( lec23.atw.hu ) aki gyári zsír új dolgokat ad el, kicsivel a bolti árak alatt, amit PCX-ről rendeltem volna SSD-t 17-ért azt tőle megkaptam 14-ért ugyan annyi garanciával.
2/9 A kérdező kommentje:
Én nem a PCX.hu-ra meg ezekre gondoltam. Hanem azokra a kis pc szaküzletekre,amik használt gépeket árulnak.
2016. júl. 2. 14:07
3/9 anonim válasza:
A hardverapró lényegében olyan, mint a... jófogás. Bár az értékeléses rendszer miatt inkább a vaterához tudnám hasonlítani. Lényeg, hogy ez egy hirdetőoldal.
4/9 A kérdező kommentje:
Szaküzletekben érdemesebb használt gépet venni, vagy Hardveraprón?
2016. júl. 2. 14:15
5/9 anonim válasza:
Én inkább a hardveraprót javasolnám. Ha a hirdetőnek van pár pozitív értékelése (eladóként, nem pedig vevőként!) akkor nagy baj nem lehet. Én is sokszor vásároltam már ott, előreutalással is, szerencsére mindig minden rendben ment.
6/9 Lord Hidan válasza:
Az ilyen kisebb boltokkal az a baj hogy álltalában átb*sznak és eladnak egy 20ezres pc-t 45ért a nem hozzá értőknek
7/9 anonim válasza:
Maradjunk annyiban, hogy a hardveraprón van esélyed arra, hogy nem vernek át, ellenben a szaküzletekkel.
8/9 A kérdező kommentje:
Csak azért tudom,hogy egy P4,Egy C2D,Meg egy C2Q gép mennyit ér. :D
2016. júl. 2. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!