Zowie fk2 vagy Cooler Master storm mizart vegyem, esetleg egy razer abyssus?
Figyelt kérdés
Tudom hogy a zowie a drágább de ezek között nem tudok dönteni, lègyszíves segítsetek!#cooler master storm mizar
2016. júl. 1. 21:20
1/4 A kérdező kommentje:
Mèg a steelseries rival 100 illetve 300at is nèztem?.
2016. júl. 1. 21:31
2/4 anonim válasza:
zowie fk1 azt sokan jónak mondják. fk2 -ről ezt nem halottam.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem csak mèretben különböznek?
2016. júl. 1. 22:55
4/4 anonim válasza:
A Mizart semmiképpen, borzalmas lézer szenzor van benne, ellenben az optikai "testvére", az Alcor kiváló.
Én nem vagyok oda a Zowie egerekért. Szerintem eléggé vacak a burkolatuk (nekem legalábbis irritálja a bőröm), a Huano kapcsolók pedig túl kemények és túl hosszú úton járnak (bár a rajongóik pont ezt szeretik).
A Razer márkát utálom, de az Abyssus még mindig egy olyan modell, amit nem tudtak elrontani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!