ADATA HM-550 Tápegységről véleményetek?
Figyelt kérdés
Használtan venném meg haveromtól.
Kicsit tartok tőle, mert sehol se lehet már kapni, nem hogy ezt a fajtát, de egyáltalán ADATA tápegységet nem látok.
viszont a tesztekben meg jónak mondják, félmoduláris, bronz hatásfokú, japán kondenzátorok.
Egyébként a haver 10 000-ért adná. Megérné ennyiért, vagy inkább donjak még rá, éás vegyek 15-20 ezerért egy újat, amire van garancia is?
2016. júl. 1. 15:30
1/4 zakhaev válasza:
kb a chieftec tápokkal van egy szinten, baj nem nagyon lehet vele, de én a helyedben csak vennék egy új tápot 3 év garral ha megtehetem.
2/4 Lord Hidan válasza:
4ezret dobj rá és kapsz super flower 450-et
3/4 anonim válasza:
Ne viccelj már. Ennyi pénzért ilyeneket kapsz használtan:
Adata tápokról még csak nem is hallottam. Attól még simán lehet megbízható, de én inkább az itthon sokkal ismertebb márkákat preferálnám, biztos ami biztos alapon.
Egyébként ha belefér az új is, vegyél azt, kevesebb a kockázat.
4/4 zakhaev válasza:
a hexa400 egy nagyon megbízható táp, és 12 körül lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!