Ez mitől lehet, h az új Ssd-mre nem lehet telepíteni semmit? Fent az új win7, jó minden, aztán felrakom az nvidia drivert, újraindítom és eltűnik minden, újra kell raknom a windowst, háttérkép van semmi más!?
Akkor mond már meg, hogy nekem mégis mi a francért csinálta ugyan ezt mikor megjött az SSD és egy parányi dolog a régi Win-ből még mindig fent volt, miután formáztam megszűnt a probléma.....
Már ha annyival többet tudsz te....
Talan mert nem sikerult normalisan telepiteni?
Erdekes modon eddig mar boven tol vagyok 150-200 Windows telepitesen, kulonbozo verziokon, kulonbozo gepeken (es ez csak Windows a linux es egyeb telepiteseket nem szamoltam), meg SOHA, egyszer sem fordult elo hasonlo sem.
Ha megfelelo modon valasztod meg a telepites helyet es vegzed el, akkor nem lehet ilyet. Egyszerue fizikailag lehetetlen.
Ha viszont csak "frissites", ott mar alakulhatnak ki anomaliak, de itt 2 tok kulon merevlemezrol van szo, vagyis ez nem jatszik.
Az ssd-re, teljes formazassal es mindenre raktad fel ugye?
Melyik windows?
Ja, latom win7.
Teljesen es 100%-osan biztos, hogy minden rendben van azzal az ssd-vel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!