Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Aggódom, minden rendben lesz?

Aggódom, minden rendben lesz?

Figyelt kérdés

Eléggé kezdő vagyok ezen a szinten de összeraktam a saját gépem és most, hogy várok jön az aggodalom, hogy ugyan mit ronthattam el. A gépházam adott, CiT 1017, nem túl kicsi?

Alaplap: Asus Z170 Pro Gaming ATX LGA 1151

Videókártya: GTX 1080

Processzor: i7-6700k skylake

Valamint annyi, hogy létezik olyan, hogy a memória nem kompatibilis az alaplappal? Bocsi a hülye kérdésekért kicsit izgulok

Köszönöm a válaszolat előre is

2016. júl. 1. 01:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Nekem semmi gondom nem volt vele eddig :D de hát akkor nincs mit tenni"

ne költs csak azért több pénzt mert más azt mondja hogy neki egy hangszigeteltebb ház jobban tetszene mert " nyugdíjas nagyot haló ". Gyakorlatilag ha nem teszed rá a gépház oldalát olyan tunning hűtést teszel a procira amit akarsz . Ezek alapból keveset fogyasztó hardverek a melegedésük minimális.

2016. júl. 1. 09:25
 12/14 anonim ***** válasza:
Nyilvánvalóan ha a főút mellett lakik, akkor nem sokat számít a hangszigetelés, de ha az ember kicsit is igényes, akkor szeretné hallani a gondolatait a gép mellett. Egyébként nem csak a hangszigeteléssel van a bajom, de a te véleményed szerint a házhoz kapott tápegységet sem kell cserélni.
2016. júl. 1. 10:42
 13/14 anonim ***** válasza:
azt nem írta hogy vette e új tápegységet vagy sem ! De egy corsair cx 430 vagy egy bequiet System Power 8 400W táp bőven elegendő mert viccesen keveset fogyasztanak ezek a hardverek ! hallja minden ember a gondolatait az hogy te már 30 év felett vagy és zavar a zaj nem más problémája .
2016. júl. 1. 11:35
 14/14 A kérdező kommentje:
Srácok azért nem kell összeveszni :D Nem lakom a főút mellett és amúgy is mindig van rajtam headset, szóval zajt semmiféleképpen nem hallok. Nem vettem gépházat még, megnézem minden oké lesz-e ezzel.
2016. júl. 2. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!