Intel Core i7 920-at mire érdemes lecserélni?
7. éve szolgál engem ez a CPU, az egyik legjobb vásárom volt eddig. Szerintetek minimum milyen CPU-ra lenne érdemes lecserélni?
Én nézegettem az új i5-ösöket és 68-ért láttam egy i5 6600-at, ez már lényegesen gyorsabb lenne?
Jelenleg egy GTX960-as VGA-m van, ez maradna egy darabig, de fél év múlva majd ha teljes az új VGA-k palettája ezt is cserélném.
Megérné-e ezt a procit lecserélni a fentebb említett i5 6600-ra?
6600-nak valamivel magasabb az órajele, mint a 6500-nak meg jobb az igp-je (ami nálad nem játszik a gtx 960 miatt).
Érdemesnek érdemes cserélni, már csak az alaplap meg ramok miatt is, viszont én i5 6500-at mondanám.
Értelem szerűen csere miatt kell új alaplap és ddr4-es ram is (lehet tápegység is, ha nagyon régi és megszolgálta az idejét, de ezt így meg nem mondom látatlanban).
Mennyire új? Ha még visszaviheted és 20 körül vetted (annyi még mindig, sok sok éve már) akkor vidd vissza és cseréld egy modernebb, megbízhatóbb és olcsóbb xfx 450 pro-ra.
A raider 550 ma már nagyon rossz tápegységnek számít ilyen árban, ~14 ezertől jobbakat kapni nála, csak az ára beragadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!