10 perc után túlmelegszik a videókártyám, mi a megoldás? (Bővebben lent)
Van egy igen régi gépem, amivel akadt egy kis probléma, azonban lecserélni most sajnos nem tudom, úgyhogy csak remélni tudom, hogy van rá megoldás.
Először is amikor elsőre bekapcsolom rendszeresen hangosan búg, talán a tápból jön a hang? Úgy vettem észre, de ennek ellenére bekapcsol mindig a gép és idővel a hang is elmúlik. Mostanában azonban elkezdett 10 perc bekapcsolás után lefagyni, fogdosgattam a belsejét, és a videókártya forró volt, gondolom az tiltott le. A videókártya egy passzív hűtésű Ati Radeon HD 4550. Az alaplapom AsRock fsb 1600-as (DDR2) , 4gb rammal.
Ezeket a passzív hűtésű vidikarikat lehet e, vagy kell-e tisztítani? Mi lehet a baja? Egyszer már volt hasonló problémám, de végül eltűnt a baj majdnem egy félévre...
Muszáj leszek lecserélni egy ugyanilyenre a vidikártyát? :) Köszönöm előre is a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!