Erről a videókártyáról vélemény?
Figyelt kérdés
A többi része ez lenne:
-i5-6500
-h110m pro-vh
-8gb ddr4 2133mhz
-wd10ezex
-fsp 650w raider 80+ silver
-zalman z3 plus
Mi a vélemény a kártyáról?
Hogyan teljesítenének ebben az összeállításban a mai játékok?
A Palit mennyire megbízható ilyen téren?
További tuning nem igazán várható ez a max keret amit erre akarok fordítani. (5-6 év múlva lesz fejlesztve, ha lesz.)
Köszönöm a válaszokat.
2016. jún. 29. 16:25
1/8 anonim válasza:
Ennyiért nincs jobb.
A palit hazánkban nem túl ismert márka, de semmi baj nincs velük
2/8 anonim válasza:
Azért a 650W egy picit túlzás volt a gépbe.
Illetve vegyél egy ssd-t is, majd ha lesz pénzed
3/8 A kérdező kommentje:
2 ezer forint van az 550 és a 650-es verzió között.
2016. jún. 29. 16:29
4/8 anonim válasza:
FSP raider nem teljesíti az atx szabványt, veszélyesnek minősül, RX480 pedig nagyobb teljesítményre képes, mint a GTX970 és olcsóbban kerül a polcokra.
5/8 anonim válasza:
A GTX 970 elég jó kártya, de itt az új generáció. Ma jött ki az AMD RX 480, pár nap és biztosan lehet kapni a boltokban itthon is. Várd meg mindenképp, elvileg olcsóbb lesz ettől és erősebb az biztos. Újabb chipkészlet, jobban kijön a DX 12-vel és a VR játékokkal. :D
6/8 anonim válasza:
Várd meg mindenképp, elvileg olcsóbb lesz ettől és erősebb az biztos.
Gyakorlatilag meg 20e forinttal többe kerül, és minimálisan erősebb
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm akkor szerintem rx480 lesz és egy corsair rmx550-es táp, úgy tudom az már nagyon jó tápnak minősül.
2016. jún. 29. 16:48
8/8 A kérdező kommentje:
Nekem végül is csak az a lényeg hogy a dayz(mod és SA is) fusson, legalább de az a minimum hogy 30 fpssel.
2016. jún. 29. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!