Gt 6600sal elindulnak ezek?
tomb raider 2013
witcher 1
league of legends
nfs hot puruit vagy valami régebbi ami mükszik mondjatok!?
dragon's prophet stb.
128mb ddr3 128bites kártya
A witcher 1 az menne
lol nem lenne élvezhető
tomb raider szerintem felejtős a többi passz
Tudom, hogy szőrszálhasogatás, de régen a GT jelző a típus után volt és csak később került előre. Elsőre egy félreírt GTX660-ra gondoltam hirtelen, mire rájöttem hogy ez egy 6600GT. Attól még, hogy előre tesszük a GT-t, nem lesz modernebb a kártya...
szőrszálhasogatás off
6600GT kártyám volt anno, ami felett már keményen eljárt az idő. Akkoriban olyan játékokkal nyomultam, mint a Doom 3, Oblivion, NFS Most wanted, Stalker meg hasonlók. Ezeket és a hasonló gépigényű játékokat még szépen elviszi a 6600GT. A League of legends minimális gépigénye szerint akár játszható is lehet a játék, de biztosan komoly kompromisszumok kellenek hozzá. A witcher 1 minimális gépigényéhez pont ilyen kártya kell, igaz én 8600GT-vel sem voltam elégedett ez a játék alatt csak a kétszer erősebb HD3850-ra mertem azt mondani, hogy a jó a Witcher-hez (a kereskedő negyedben ez is be tudott szaggatni). A tomb raider 2013 esélytelen. 2007 előtti játékokkal nyugodtan próbálkozhatsz az ennél valamivel újabb játékoknál meg inkább a kis gépigényűeket ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!