Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért pattog a hang?

Kizcar kérdése:

Miért pattog a hang?

Figyelt kérdés

4 év alatt kb három hete jelentkezett a probléma. Leginkább rosszabb minőségű hangoknál pattog, de régebben sosem volt ilyen. Kipróbáltam másik gépen mind a két pár hangszórót, és működtek pattogás nélkül. Ezért valószínűsítem, hogy hardveres vagy szoftveres probléma van. Bár szoftveres hiba sem nagyon lehet, mert már vagy 6-7-szer újratelpítettem a hangkártya driverét. Hozzátenném SRS Audio Sandbox hangzásjavító programot használok. Lehet az miatt van a recsegés, pattogás. Bár nem hiszem, mert amikor utoljára újraraktam a hangkártya drivert, akkor megnéztem, ha csak az van fent minden féle hangzásjavító program nélkül, úgy is pattog-e. Igen pattogott úgy is, hogy csak a hangkártya drivere volt fent. Hallottam az ütközésről, de az eszközkezelőben nincs felkiáltójel. Nem tudom mi lehet a probléma. Az alaplapom egy ASUS M2N-e integrált 7.1-es Soundmax HD Audio hangkártyával.

Köszönöm a segítséget!

2010. ápr. 13. 21:57
 1/1 anonim válasza:

Szerintem vagya a lejátszó programod szorakozik azookal a hangokkal probáld msik lejátszoval

PL vinamp vagy ha nem lesz jó akkor 1 uj driver a hangkártyának

2010. ápr. 14. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!