Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » El szeretném adni a gépem de...

El szeretném adni a gépem de nem tudom mennyit ér? Képpel

Figyelt kérdés

Van itt esetleg olyan akinek ha elküldöm a számítógép adatait meg tudja becsülni az árát?Aki megvenné ő állítólag meg tudja mondani kb mennyit ér de persze benne nem bízom...Nagyon hálás lennék!

[link]

[link]

[link]

2016. jún. 27. 14:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát nem akarlak elkeseríteni, de olyan 15-20 körül mennek a HA-n az ilyen kaliberű gépek.
2016. jún. 27. 14:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Akörül van igen,te mennyiért adnád el?
2016. jún. 27. 14:57
 3/8 anonim ***** válasza:

Az attól függ. A képekből nem láttam a tápot, az alaplapot,

sem a VGA pontos típusát. Meg nem tudom, hogy általánosságban milyen kondiban vannak a cuccok.

Így csak a fenti saccolást tudom tartani :)

2016. jún. 27. 15:01
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor 15 szerintem
2016. jún. 27. 15:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Annyiért oké lehet, mégha nincsen is a legjobb állapotban.

UI:

A HDD biztonsági törlését(Wipe) is csináld meg, ha adod vele a vinyót is...

2016. jún. 27. 15:09
 6/8 A kérdező kommentje:
Újraraktam az egészet igen,nagyon nics jó állapotban az alaplap.Akkor 15 még sok is? nanemárr:D
2016. jún. 27. 15:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha elviszik, add oda :) Az újrarakás nem egyenlő a biztonsági törléssel. A nem felülírt területről simán VérPistike( elnézést, ha valakit pont így hívnak) is visszaállít bármit, mondjuk a Recuvával, úgy, hogy csak a ok gombot nyomkodja...

[link]

Legalább a Ccleanerrel csináld meg a szabad terület felülírását :) Akkor nem kell újraraknod a Windowst.

2016. jún. 27. 15:28
 8/8 A kérdező kommentje:
Rendben nagyon szépen köszönöm,renedes vagy!:) <3
2016. jún. 27. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!