Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Elinduláskor csíkos a képernyő...

Elinduláskor csíkos a képernyőm, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Reggel bekapcsoltam a gépemet, pár percet dolgoztam rajta és egyszer csak átment ilyen csíkosba. Újraindítottam és hasonló képernyők fogadtak.

Videokártya hiba lehet? Egy Nvidia GeForce 9500 GT 512 MB DDR2-esem van.

Vagy kábelhiba? 2 db DVI csatlakazó van rajta és VGA átalakítóval megy ki a monitorra a kép.

2016. jún. 27. 08:04
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Értem. És ez a kártya?

[link]

Vagy ha ez sem, akkor megveszem a Asus-t, csak az elérhetősége ami miatt jobb lenne mondjuk a Zóna nekem :)

2016. jún. 27. 09:30
 12/14 MGéza ***** válasza:

Jobb egy fokkal, mégis inkább akkor már ezt venném a kínálatukból, ha feltétlenül új kell:

[link]

Más egyéb esetben nyugodtan ajánlom más cégek kínálatát, ha budapesti vagy, úgy látom ennek a cégnek csak a fővárosban vannak üzletei. A teljes kínálat az általam ajánlott kártyából, üzletet meg válassz kedved szerint:

[link]

2016. jún. 27. 10:37
 13/14 A kérdező kommentje:

Jó, köszönöm szépen a segítségedet! :)

Holnap behozom a kártyát, megnézem egy másik gépben, ha ott sem működik, akkor veszek egy ilyet! :)

2016. jún. 27. 11:15
 14/14 A kérdező kommentje:

Nem értem a dolgot. Hazajöttem, bekapcsoltam a gépet és működtt minden. 10 perc múlva újraindítottam, hogy azért dolgozzon egy kicsit, bejött a Windows és telepített valami videókezelő vagy vezérlő dolgot. Megint ment 10 percig, semmi hiba. Megküldtem egy filmmel, elindítottam egy GIMPet meg a Diablo 3-t. 100%-on ment a CPU és 90% körül a RAM használat, tehát alaposan megdolgoztattam a gépet és semmi azóta sem.

Önmagától megjavult volna? :D

2016. jún. 27. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!