Mennyit érhet a gépem?
kezdjük ott hogy olyan NINCS hogy pentium 5 hanem pentium 4 és elavult proci nem azé mondom mert nekem jobb van (mert van csak az alaplapomhoz nem illik :D ugyhogy kell vennem alaplapot) nekem 2.66GhZ Intel Pentium 4 1GB ram elavúlt nekem 2van ami úgy elég de inkább nem mint igen
a 75GB az nagyon kevés videó kártya fa!z tudja nem irtad le
ezt a hang kártyát meg nem értem :S mióta mérjük ram-ba a hangkártyát ?
20:15 vok nem értem mit okoskodik hogy tod google
akkor a videokártya attol függően hogy az alaplapra integrál videókártyáról is irhat hogy mi a neve meg hogy mennyi a memója te útánnam lévő meg igaz hogy 1GB elég de nekem nem :) szóval ....És nem hiszem hogy csak én vok igy
1gbRam,...2gb ddr??? Ez mit jelent? Most 1 giga vagy 2 giga?
Egyébként nem létezik Pentium 5. De ha mégis van szerintetek menjetek már fel légyszives az intel oldalára, és addik keressétek ott a termékinfot arról a processzorról étlen-szomjan, míg meg nem találjátok! Ha megvan szívesen elolvasnám, linket pls:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!