Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem működik a gépem?

Miért nem működik a gépem?

Figyelt kérdés

Tudnátok nekem segíteni? SŰRGŐS lenne!

Van ugye a HP asztali gépem, amin tegnap estefele még simán kockultam (játék, netezés, minde) aztán simán leállítottam ahogy szoktam start menüből, mert elkellet este mennem. De viszont ma reggel próbálnám szokásosan indítani a gépem, de pirosan villlogot elől a LED és sípolt ezerrel a gép, és egyszerűen neakart elindulni, kinyomtam vissza, de akkor sem. Se képet nemadott, semmi.

Gondoltam hátha nagyon poros, esetleg valami kilazult, szétkaptam, nemvolt koszos, de azért ki fújattam picit. Összerakom indítanám el, de most meg a BIOS nem sípol, gondolom akkor rendben van minden, erre ugyanúgy nemad képet helyette az indítás után egy kb 15 másodpercre rá, felpörgeti max fordulatszámra a ventiket, és ennyi. Nem csinál aztán semmit.

Egyszerűen már nemtudom mit kéne megprobálni, vay hogy hogyan kellene kiszűrni a hiba forrását!

Légyszíves segítsetek, hiszen az a fő gépem, és eddig semmi baja nem volt.

Köszönöm!

2016. jún. 26. 11:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a táp adta meg magát. Milyen típusú?
2016. jún. 26. 11:54
 2/3 A kérdező kommentje:
A gépem brand gép: HP Compaq dc7800 CMT, a tápom is HP 365W-os.
2016. jún. 26. 11:59
 3/3 A kérdező kommentje:
HP PC6015 (365W)
2016. jún. 26. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!