Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen mikrofonos fejhallgatót...

Milyen mikrofonos fejhallgatót vegyek?

Figyelt kérdés
Minél olcsóbb, és jó kellene, aminek jól működik a mikrofonja, és nem olyan vékony a kábelje, hogy fél év után megtörjön. Először egy Genius HS-02B fejhallgatót néztem ki, több jó véleményt láttam róla, mint rosszat, de attól félek, hogy olcsó húsnak híg a leve, ugye...
2016. jún. 25. 14:09
 1/4 anonim ***** válasza:

1500-ért? Semmit. Az a fejhallgatónak csúfolt valami semmit sem ér, vacak anyagokból, vacak minőség. Lerohad a füled egy óra használat alatt a fájdalomtól. Tapasztalat, mert régen nekem is voltak ilyen "fejhallgatóim". Felesleges pénzkidobás, egyszer veszel egy relative jobb fülest, és évekig nem kell költened erre (ha vigyázol rá, persze).

Még Skype-hoz és általános használatra is elvárható a normális hangminőség, és valmailyen fokú kényelem, hogy ne fájjon a viselése rövid idő után.

A nagyon minimum egy ilyen lenne:

[link]

Esetleg ez:

[link]

Picivel drágábban:

[link]

És nem a "gamer" jelzőt sikító nevek és kinézett miatt, hanem mert ezek (különösen az utolsó, Creative) legalább tudnak is valamit, ha már ragaszkodsz egy viszonylag normális headsethez. A Creative hangminőség terén is tud mutatni valamit, bár túl sokat, csodát ne várj 10e alatti headsetektől. Meg egyáltalán az ilyesféle headsetektől. Nagyobb kerettel egy minőségi fejhallató + külön mikrofon (pl. csiptethetős) jobb beruházás.

2016. jún. 26. 05:18
 2/4 anonim ***** válasza:

A válaszomhoz hozzátenném, hogy általános felhasználásra és Skype-ra szánt 5e alatti, hasonló kategóriás headsetekből nálam legalább 3db ment tönkre rövid időn belül régebben. Pedig vigyáztam rá rendesen, de egyszerűen vékony és ócska a kábel, ami vagy a füles oldalán, vagy a Jack-csatlakozónál megtörik.

Ma már igyekszem a leghétköznapibb célokra is ár/érték arányban minőségibb dolgokat venni. Számítógépes dolgokkal kapcsolatban pedig csak rossz tapasztalatom van a legolcsóbb termékekkel.

2016. jún. 26. 05:23
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Az az első 3000FT-os (Zalman ZM-HPS300) nem tűnik rossznak, bár láttam olyan véleményt, amibe hátrányként megfogalmazódott, hogy vékony a kábele, de lehet az lesz. Tudsz ajánlani esetleg olyan boltot, ahol kapható ez?
2016. jún. 27. 21:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Na már találtam egy irodatechnikai áruházat, ahol van ilyen füles, a CCT.hu-t. 3781-ért árulják. Annyit még megadnék érte. Mivel debreceni vagyok, debreceni boltot kerestem, hogy ne kelljen fizetni +ba a futárért.
2016. jún. 27. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!