A laptomom kb 10 pecenként be-laggol valaki tud megoldást?
van egy hp 250 g3-mas laptopom tudom ez egy médialaptom és nem játékra tervezték de eddig a régebbi kis-közpes rendszerigényű játékokat tökéletesen elvitte mostanában meg olyat csinál hogy gyönyörűen megy a játék, egyszercsak lezuhan az fps szaggyat a kép, recseg a hang, a múltkor kipróbáltam és ilyenkor még a youtubis recseg-szaggat pedig egyébként wifin keresztül is bírja a 1080p-t
próbálkoztam game-boosterekkel de ez sem jött be, ja és iszonyat hamar túlmelegszik
a beszaggatás tipikus esete a túlmelegedő processzor. A rendszer védelmében a hőérzékelő miatt lenyomja a proci teljesítményét, ami akadáshoz vezet, mert a programnak meg kéne az a nagyobb sebesség.
1. porold ki teljesen belülről. Vedd ki a ventiket, azokat is fújd le, stb. Szét kell szedni az egészet és kifújni sűrített levegővel.
2. újra pasztázás. Nem kell drágában gondolkodni, 500-1000 forintos is elég neki.
3. aktív hűtőpad valami nagyobb teljesítményű ventivel.
4. hűvös szoba/légkondi
Mást ezzel nem tudsz csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!