Mi lehet az alaplapon problémája?
Figyelt kérdés
Vettem egy új alaplapot procit es ramot igy a jelenlegi config kingstone hyperx 8gb ddr3 1600mhz ram amd fx 8350 processzor alaplap mai 970 gaming motherboard videokartya meg gyenge nem valtottam meg tap keep out 750w . Biosban mindent látok hogy erzekel A kérdésem pedig az hogy inditasnal elkezdi betölteni a Windowst kék kep szövegekkel (meg nem kekhalal) Elvileg a Windows indítással van a baj nem a geppel biosban probaltam állítgatni de nem sikerult semmire jutni. A drivert biosban nem lehet feltelepiteni Lehet hogy az a problema hogy 2 Windows van a gepen es ujra kene telepíteni? Elore is köszönöm a válaszokat.2016. jún. 24. 10:45
11/11 anonim válasza:
Nekem ez van:
És amit hajt.:
Asus Maximus VIII Formula
I7 6700k
Corsair GTX H110 vizes hűtő
16 gb ram
GTX 1080 FE ( ebből sli-t tervezek )
512 gb Samu SSD M.2
2 TB HDD
Drága táp, de nyugodtan kapcsolom be a gépet, és hagyom magára dolgozni, mert megbízható a táp. Ha van valami, amin nem szabad spórolni, na az a tápegység.
Ha alaplap csere volt, újra kell tenni a Windows-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!