Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet az alaplapon problémája?

Mi lehet az alaplapon problémája?

Figyelt kérdés
Vettem egy új alaplapot procit es ramot igy a jelenlegi config kingstone hyperx 8gb ddr3 1600mhz ram amd fx 8350 processzor alaplap mai 970 gaming motherboard videokartya meg gyenge nem valtottam meg tap keep out 750w . Biosban mindent látok hogy erzekel A kérdésem pedig az hogy inditasnal elkezdi betölteni a Windowst kék kep szövegekkel (meg nem kekhalal) Elvileg a Windows indítással van a baj nem a geppel biosban probaltam állítgatni de nem sikerult semmire jutni. A drivert biosban nem lehet feltelepiteni Lehet hogy az a problema hogy 2 Windows van a gepen es ujra kene telepíteni? Elore is köszönöm a válaszokat.

#számítógép #alaplap #mai 970 gaming
2016. jún. 24. 10:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nekem ez van:

[link]

És amit hajt.:

Asus Maximus VIII Formula

I7 6700k

Corsair GTX H110 vizes hűtő

16 gb ram

GTX 1080 FE ( ebből sli-t tervezek )

512 gb Samu SSD M.2

2 TB HDD

Drága táp, de nyugodtan kapcsolom be a gépet, és hagyom magára dolgozni, mert megbízható a táp. Ha van valami, amin nem szabad spórolni, na az a tápegység.

Ha alaplap csere volt, újra kell tenni a Windows-t.

2016. jún. 24. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!