Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Ma érkezett meg az új gépem ilyen hardverekkel: Kingston 240GB SSD HyperX Fury; ASRock Z97 Pro4; Intel Core i5-4460 3.2 GHz BOX; Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black; FSP Hyper 600W PSU; Gigabyte R9 380X 4GB GDDR5. A probléma a következő. A játékok folyamatos FPS droppal és szaggatva mennek csak el... Biztosra tudom azt, hogy egy Overwatch típusú játékot High grafikán simán kellene vinnie... Erre van 20 és néha felmegy 70re... Amit csináltam: alap programok feltétele (VLC, U-play, Battle.net, steam, teamviewer, daemon tools, skype, teamspeak...). Még a google chromeba is a böngészés is lassú... Pedig csak annyit csináltam ott is, hogy bejelentkeztem az e-mailommal... Van valakinek bármilyen tanácsa?2016. jún. 23. 16:03
1/7 A kérdező kommentje:
még annyit hogy Win 10 van rajta, nem tudom számít e...
2016. jún. 23. 16:17
2/7 anonim válasza:
Miért nem próbálod haver feltenni a W7-et? Nézd meg azzal mit csinál! Így legalább szoftveresen ki tudod küszöbölni hogy az vagy sem. A memória szerepel az alaplap támogatási listáján 100%-ra?? Nézd meg azt is.
4/7 anonim válasza:
Nekem is volt problémám egy új géppel, mégpedig az hogy mikor indult mikor nem. Nem tudtam kiszűrni a hibát mert látszólag minden okés volt, a memóriára meg épp ezért nem is gondoltam mert szépen dolgozott amúgy. Elkelett küldenem vissza a pcx-hez és ők csinálták meg, memóriát kellett cserélni benne.
5/7 anonim válasza:
A videókártya drivert felraktad?
7/7 anonim válasza:
Ill linuxal is tesztelheted mert az felmegy majd lejön a gépedről, egyféle portable megoldás de hálózatod is lesz. Ott is tudsz pár dolgot csinálni, én nem vagyok linuxos csak tudom lehet esetleg ilyet csinálnod. Linuxmint-17.3 vagy Peppermint-6-20150904-i386. Be kell tenned és az op rendszeredet CD meghajtóról indítsd el, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!