Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezen a gépen gyorsabb lenne...

Ezen a gépen gyorsabb lenne az XP mint a 7?

Figyelt kérdés

Intel Core 2 Duo E8400 3GHz

2GB RAM

nVidia GeForce 9400GT 512MB DX10

A Windows 7 újratelepítés után is nagyon lassú, de nem értem miért. Ez lényegtelen.. Az a lényeg, hogy az XP gyorsabb lenne?

2016. jún. 23. 13:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Kevés a ram.
2016. jún. 23. 13:29
 2/13 anonim válasza:

Válaszolva a kérdésedre : Igen, lehet gyorsabb lenne. Mivel a W7 több memóriát igényel (főleg ha 64 bites) így kevesebb marad programmokra, ezzel szemben az XP kevesebbet igényel, így értelemszerűen több maradhat egyéb dolgokra.

Amúgy ha 32 bitest használtál, ami 2gb ramnál előnyösebb, akkor nem kellene lassunak lennje. (Nekem egy gyengébb géppel is teljesen jol ment)

2016. jún. 23. 13:31
 3/13 anonim ***** válasza:

Citromost, lehet hogy ennyi a max. Az én laptopom is csak ennyit bír.

Nyilván gyorsabb az XP, de inkább tegyél fel egy linux mintet!

2016. jún. 23. 13:31
 4/13 A kérdező kommentje:
Szívesen tennék fel linuxot, de szeretek játszani, tehát ja... :DD Amúgy 32 bites, de nem is erőltetem rá a Windows 7-et. :DD
2016. jún. 23. 13:52
 5/13 A kérdező kommentje:
Amúgy 8GB-ig lehetne még növelni a RAM-ot, de akkor már inkább új gépet veszek.
2016. jún. 23. 13:52
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
A Win7-nek van egy olyan problémája, hogy újratelepítés után a windows update sokáig-sokáig járatja 100%-on a procit. Várd meg, amíg elvégzi az elvégeznivalóját, vagy tiltsd le. Ettől eltekintve a Win7 teljesen jó ezen a gépen. Én is valami hasonlóval upgrade-eltem XP-ről 7-re, és nem bántam meg egy percig sem - stabilabb, használhatóbb lett tőle a gép.
2016. jún. 23. 14:01
 7/13 A kérdező kommentje:
Nekem alapból le van tiltva a Windows Update, mert már telepítéskor rákérdez hogy letiltsa, avagy ne. Úgyhogy tényleg nem értem. :|
2016. jún. 23. 14:07
 8/13 anonim ***** válasza:

Azert erdekelne, hogy mit jelent az a "nagyon lassu".

Mert a w7 igazabol "gyorsabb" mint a xp, minden tekintetben, szoval, ha tenyleg lassu, akkor en hardware gondra gyanakodnek.

(A 32bites w7-nek boven jo a 2gb ram)

2016. jún. 23. 14:21
 9/13 anonim ***** válasza:
#3 az nem különösebben érdekel, hogy mennyi a max, csak azt mondtam, hogy win 7-hez ez nem az igazi.
2016. jún. 23. 14:43
 10/13 anonim ***** válasza:
14:07 attól még a szolgáltatás futhat. Indítsd el a feladatkezelőt (tálca - jobb klikk - folyamatkezelő), váltsd át alkalmazásokról folyamatokra, kapcsold be az összes felhasználó folyamatainak megjelenítését, és nézd meg, mi használja a procit. Sanszos, hogy egy svchost.exe lesz a bűnös.
2016. jún. 23. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!