Megéri venni egy 2014-es MacBook Air-t?
Venni szeretnék egy laptopot internetezésre,videó nézésre ami könnyű, gyors és sokáig bírja az aksija.
Szerintetek hülyeség venni egy 2014-es MacBook Air-t (13 inch)?
A válaszokat előre is köszönöm!
Remekül tanulmányoztad a témát, elolvastad, hogy egy i5-ös proci van benne, aztán árukeresőn erre szűrtél.
De akkor azt is állítsd be, hogy SSD legyen benne, a kijelző méret ne legyen 14'-nél nagyobb, az operációs rendszer előre legyen telepítve, és a súlya max 1.6kg legyen.
Még mindig nem lehet egy consumer laptopot egy ultrabook-hoz hasonlítani...
Kérdező:
Igen, megéri :)
#4.Indokold meg légyszíves.
Mondjuk abban egyet értek hogy egy Notebook-ban nem mond semmit egy I5 de egy MacBook egy ÁTLAG USER-nak(!)mi előny???
Szerintem pont az az OSX (bocsánat, már macOS) szépsége, hogy mindegy milyen szintű ismereteid vannak, akkor is tudod használni a rendszert. Ha érted a dolgod, akkor ott a bash, ha sima user, akkor egy szép, felhasználóbarát grafikus felület áll rendelkezésedre, és minden out of the box működik, nem kell driver-ekkel vacakolni, illetve a bloatware-eket törölni amik gyárilag rajta vannak a gépen.
Megértem, hogy vannak olcsóbb laptopok, de azok amik úgy szint kompaktak illetve hosszú akksi idővel rendelkeznek, azok hasonló árazásúak.
Ez, kombinálva azzal, hogy mennyi remek programot kapsz a rendszerbe építve, amikért egy vagon pénzt kidobnál más OS-en (Pages, Keynote, Numbers, iMovie, stb), szerintem remek hosszútávú befektetés.
#8.Ha kinézet és a stabilitás számít akkor Debian+Pantheon.
+ kapni lehet olcsóbban sokkal jobbat,itt meg nagyrészt a prémium programokat fizeted meg és kényelmet amire egy átlag embernek nincs szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!