I3 6100-as + gtx 960 vagy FX8350 + gtx 950?
Figyelt kérdés
Új gépet akarok összerakni és ahogy számoltam vagy I3 ami 10ezerrel olcsóbb mint az amd és így lesz pénzem a jobb gpu-rá vagy vagy fordítva. Melyikre kéne többet adnom? 1080p gamingre kell.2016. jún. 20. 23:23
1/11 Lord Hidan válasza:
i3 és megvárod az rx 470-et
2/11 anonim válasza:
#1.+1.
Nem is értem hogy miért akar mindenki épp most venni VGA-t amikor pár hét múlva itt lesz az új széria.
3/11 anonim válasza:
Az a baj, hogy az i3 jobban szerepel a játékok alatt is, tehát nem értem a dilemmát.
4/11 anonim válasza:
Aztán meg azért ne vegyünk mert jön a zen, aztán meg azért mert jön az új Intel generáció, aztán meg ezárt ne vegyünk meg azért meg a kisfazszomért. Itt egyesek mert hónapok óta mondogatják, hogy hülyeség most venni gépet.
Egyébként i3+960
5/11 anonim válasza:
De még a zen előtt jön majd a gtx1060, aztán meg a gtx1050 amik ugyanúgy best buy-ok lesznek
6/11 heroboss válasza:
Szerintem FX8350 + gtx 950 ugyanis az újabb játékokhoz már kelleni fog a 4 mag, amit az i3 nem ad meg de az FX8350 igen.
7/11 anonim válasza:
#6.De hiába ha magonként gyenge és még úgy is erősebb az I3.
8/11 Lord Hidan válasza:
Évek óta ezt szajkózzátok hogy kell a 4 mag nemsokáára. Ahhoz képes ugyan úgy jó az i3 még mindig. Jó is lesz vagy nem érné meg az intelnek. Amúgy is minden játék intelre van optimalizálva
9/11 A kérdező kommentje:
Az I3 6100 az új skylake technológiát használja, plusz 4 thread-el működik, tehát fizikailag 2 magos de virtuálisan 4 mag.
2016. jún. 21. 17:16
10/11 anonim válasza:
Azért egy kétmagos 4 szálas procit négymagosnak hívni kicsit olyan mint egy segédkerekes biciklit quad-nak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!