Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen hűtőt vegyek AMD FX...

Bolhapecér kérdése:

Milyen hűtőt vegyek AMD FX 8350 processzorhoz?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Vettem egy új számítógépet. Igyekeztem megúszni maximum 170 ezer forintból ami sikerült is, viszont egy valami elkerülte a figyelmemet. A gép konfigurációja: Alaplap: ASUS M5A78L-M/USB3 Processzor: AMD FX-8350 Black Edition 8x4,2Ghz Memória: 16GB DDR3 1866Mhz HyperX GPU: nVidia GeForce GTX950 2GB VGA/HDMI Viszont amikor úgy döntöttem hogy 16 GB memóriát rakatok bele valami felett átsiklottam. A CPU hűtője. Tragikus a gyári hűtője ennek a processzornak viccnek is gyenge. Pl. : amikor Mortal Kombat X ezek akár 80-85 re is felmelegedett a processzor. ( persze azóta nem terhelem.

Szerintetek milyen hűtőt vegyek hozzá? Nem szeretnék vízhűtést és nincs is most rá sok pénzem. Én ezt néztem:

[link]

2016. jún. 20. 22:23
 1/2 Lord Hidan ***** válasza:

Ha 14 napon belül vetted vidd vissza az egészet ahol vetted..

Ennyiért van már arctic freezer i30 is.

2016. jún. 20. 22:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Az alaplap amit vettél az édeskevés egy ilyen fx alá.Szóval én alaplap cserét is ajánlok ,ha nem akarsz throttlingot és ezzel együtt fps droppokat akkor azt is cseréld.
2016. jún. 20. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!