Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vettem egy nagy áruházban egy...

Vettem egy nagy áruházban egy laptopot, fel kell tenni rá a grafikus kártya driver-ét?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy megvettem a laptopot de nem kaptam vele semmilyen CD-t se és nem tudom milyen grafikus van benne, még a Windows sincs föltéve rá.
2010. ápr. 13. 12:11
 1/7 anonim ***** válasza:

Valamilyen driver telepítő cd-t kellett, hogy adjanak rá, ha nem kaptál, akkor vidd vissza és kend a hajukra.

Ha meg windows sincs rajta, akkor hova akarsz videkártya drivert telepíteni hozzá? Dosban?

Rakjál fel windows-t, menj fel a gyártó honlapjára és tölts le friss drivereket.

2010. ápr. 13. 12:31
 2/7 anonim ***** válasza:
lefogadom hogy Tesco-s.
2010. ápr. 13. 12:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Legalább most megtanulod, hogy laptopot nem szabad ilyen helyeken venni.
2010. ápr. 13. 13:32
 4/7 bp1985 ***** válasza:
Van olyan laptop, amit alapba linuxxal adnak. Ott még nagykerbe sincsen telepítő cd xp-hez. Tökmind1, hogy azt nagykerbe, vagy tesco-ba veszed. Megint iszonyat nagy hülyeségeket tudtatok írni. Válaszadónak meg: Rakj fel egy xp-t, vistát, 7-et, ami jól esik. Arra figyelj, hogy ha 4 giga ram van benne, akkor mindenképpen 64 bites oprendszer kerüljön fel. Amint fent van a windows, felraksz egy everest nevű programot. Az szépen kilistázza neked a hardvereket. Van olyan laptop, aminek az alján a matricán is megtalálod a dolgokat. Miután megvan, felmész a www.guru3d.com oldalra, és megkeresed a drivert. Ez sok esetben frissebb drivereket tartalmaz, mint a gyártó oldala. Sőt még régebbi driverek is vannak fent. Sok sikert. Ha vmi nem megy, írj pü-t. Szívesen segítek.
2010. ápr. 13. 13:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Tavaly vettünk laptopot, nem volt rajta op.rendszer, de a DOS működött. Adtak hozzá mindent, még CD-t is (driverek), sőt részletes útmutatót, mi van benne és mi a telepítés menete (XP, Vista, Win7). Ja és nem bevásárlóközpontban vettük.
2010. ápr. 13. 15:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Erre csak annyit tudok mondani hogy elbasztad.Nagy áruházban SOHA ne vegyél gépet.Legjobb ha bemész egy számítástechnikai boltba és ott veszed meg.
2010. ápr. 13. 15:35
 7/7 bp1985 ***** válasza:
Fejezzétek be ezt a nagy áruházba nem veszünk dolgot. Szerintetek ott kiveszik a cd-t belőle, és elrakják emlékbe? Vagy mi? Semmi köze a cd-nek ahhoz, hogy hol veszed. Először győződjetek meg, és utána okoskodjatok. Másik, meg hogy mindenki ott veszi, ahol akarja. Harmadik, leírom mégegyszer, hogy vannak olyan notebookok, amihez még a NAGYKERESKEDÉSBEN SEM ADNAK LEMEZT. Remélem elég érthető már így számítástechnikai terméket eladó zsenik.
2010. ápr. 13. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!