Ha veszek egy új alaplapot akkor újra kell raknok a gépem?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg valamiből újat kell venni?2016. jún. 20. 14:11
1/3 anonim válasza:
Ha nem ugyanolyan az alaplap, akkor nem árt újratelepíteni a rendszert, és a többi alkatrész tekintetében pedig utánajárni a kompatibilitásnak.
2/3 anonim válasza:
Ha nem pontosan ugyan olyat veszel, mint ami volt, igen, újra kell telepíteni az operációs rendszert.
Ha nem rakod újra, kb olyan mint elmész Bécsbe egy 2001es GPS térképpel. Vannak utak, amiket azóta kiépítettek, vannak utak, amik megszűntek.
Ha nem rakod újra, előfordulhat véletlenszerű leállás, kék halál, stb.
Nem árt ha az alaplap támogatja a processzorodat (felismeri). Láttam már olyan hibát, hogy valaki 4690k-t rakott z97-es alaplapba és nem indult el mert az alap bios nem ismerte, csak a javított/update-lt, viszont nem tudta updatelni se a biost mert nem volt proci ami pörgette volna amíg megcsinálja USBn keresztül a frissítést :D
Ilyenekre érdemes oda figyelni. Utána jönnek a támogatások/driverek.
3/3 A kérdező kommentje:
Rendben,és véletlenül nem tudtok olyan videokártyát amin nem PCI express csatlakozás van mert kerestem de sehol nem találtam.
2016. jún. 22. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!