I3 procira lehet olyan gamer gépet építeni ami viszi a mai játékokat? Max 150k ft
Én ilyet vettem, ssd nélkül, meg olcsóbb hdd-vel kisebb táppal sokat tudsz spórolni rajta. Plusz azóta lejjebb ment pár dolog ára
Az én összeállításom:
Szerintem SSD még teljesen felesleges,illetve érdemes megvárni az RX 470-t.
#6.Akkor lényegében az én konfigomnál kötünk ki és most nem éri meg GTX960-t venni.A VGA fogyasztása meg csak csökkenni fog úgy hogy a CX430 is elég lesz.
#5.A H11m pedig túl fapados,gondolok itt a csatlakozók és a foglatokra de én amondó vagyok arra hogy az alaplapon és tápon ne spóroljunk persze ne is a Gaming matricás parasztvakítást vegye.
alaplapnál a kérdezőnek kell tudnia, mi kell neki. Én pl 50 ezres alaplapot vettem anno, de húzva is van a proci, egy szabad USB port nincs, minőségi hangszórók vannak hozzá stb.
Ha ő csak játékra használja, akkor h110-es is elég LEHET. Nem kötelező, csak lehetőség.
Milyen csatlakozókra gondolsz? Több van a általam linkelt h110-en mint az általad linkelt 150en...
Foglalatok terén meg aki 150-ért vesz gépet az nem fog két kártyás rendszerben vagy 16gb ramnál többen gondolkodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!