Szerintetek az alábbi alkatrészek megfelelően fognak-e működni együtt?
Szoval venni akarok pár cuccot a géphez de nem vagyok benne biztos hogy a legjobb választás-e, minden müködni fog-e normálisan. Ezekről lenne szó:
AMD FX-9590 Octo Core 4.7GHz AM3+ 16MB Cache 220W TDP CPU Processor
Gigabyte GeForce GTX 1080 "Founders Edition" 8192MB GDDR5X PCI-Express Graphics Card (GV-N1080D5X-8GD-B)
Gigabyte X170-EXTREME ECC Intel LGA1151 ATX Motherboard USB 3.0, SATA 3 and HDMI
Szívesen vennék bármilyen véleményt meglátást.
nem vagyok számítógépösszerakó zseni, de mivel leírtad hogy am3+ foglalatos a procid hogy a fenébe akarod az LGA1151-be beletenni ?
szerintem ezekután a legjobb lenne egy szakértővel megbeszélni a dolgot
1. Intel lapba AMD procit inkább ne. Nehezen fog
elindulni.
2. F. Edition helyett én vennék egy rendes hűtős változatot.
3. Keret?
4. Többi alkatrészed miféle?
Ennél rosszabbul nehezen lehet összehozni, szerver intel alaplap, egy AMD proci mellé.
Hát tényleg nem vagyok profi igazság szerint ehhez a video kártyához akartam csak egy procit meg alaplapot de nem tudom melyek lenne jó hozzá ami hassonló minőségű
(Gigabyte GeForce GTX 1080 "Founders Edition" 8192MB GDDR5X PCI-Express Graphics Card (GV-N1080D5X-8GD-B))
Gigabyte GA-B150-HD3P (mondjuk olcsóbb H110 is megteszi)
i5-6500
Többi hardver már megvan? Azért írd le azokat is, hátha van köztük olyan, amit cserélni kell, pl. a táp.
a gépet játszani használom legtöbbet meg max filmezni néha még rajzolni
konkrétan nincs keret amit rá szánnák pontosan csak annyi hogy a video kártyával egy színvonalban legyen max ha nem elég rá a pénz gyűjtök még rá de mielött veszek valamit is szeretném tisztázni hogy megérje mint lássátok magamtól kár lenne.
a tápom
EVGA 1000GQ 1000W Gaming PC PSU Power Supply Modular 80 plus Gold 120mm Fan
Ha 1080-at akarsz venni én oda már vennék egy i7-et. Úgyis kijön annyiból mint egy tuning i5
Asrock b150m pro4 23k
i7-6700 93k
Kingston 8gb hyperx fury black 10k (ha akarod mehet 2 is)
Kingston 120GB HyperX Savage ssd 17k
WD Digital 1tb FZEX Black 22k
Be Quiet Pure Power 430W 18k
Zalman z9 neo fehér 22k
Bár hűtő nem kell de egy deepcool gammaxx 300 legalább illik bele
Utána mehet az 1080. Bár ne founders editiont vegyél vannak már rendes hűtésű modellek inkább azok közül válassz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!