Egy HD5450-nel lehet High-on 60 FPS-el játszani a War Thunder-t?
Na szóval, találkoztam egy AMD fanatikussal aki azt mondta ,hogy van egy ismerőse (ketten állították ,hogy van egy ismerősük) akinek van egy ilyen gépe:
AMD Radeon HD5450
FX6300
4GB ram
A többiről nem szól a fáma. És High grafikán tudta játszani 60+ FPS-el a War Thunder-t. Ez lehetséges? Mert szerintem lehetetlen. Szerintetek?
Az, hogy minden high, meg van 1-2 beállítás highon nem ugyan az.
A játék ugyan nem egy gépzabáló, de 5450 miatt erőteljesen kétlem ezt, egy 7770 vagy hasonlóval azt mondom simán. fx 6300 mondjuk valamennyire húzva segíti a gyengébb videokártya munkáját, ez i5-nél is tapasztalható.
4gb ram, so-so.
Nekem azért kételyeim vannak ezzel kapcsolatban, de ha ennyire biztos benne akkor kézi kamerával videózza le, ahol megmutatja a gép pontos specifikációit (azért ne képernyő felvevővel, mert az leeszi a teljesítményt és csalóka lesz a videó), utána meg a játékot egy FPS számlálóval meg persze a játékon belüli beállításokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!