Az a baj hogy öszze tudna neked rakni valaki valami gépet de lehet hogy a ház és a táp nem lesz elég jó hozzá és 50000 elég rossz gép jönne ki! nekem a gépem mmunkadíj nélkül lett összarakva 100000ft-ból. Gyűjts még egy kicsit SORRY :(
Bocs kicsit több lett, de azt már nem érdemes megspórolni szerintem. Sőt CPU -ből is inkább az 5000 -el drágább A10-7870K kellene. Többek közt azért is mert sokkal korrektebb hűtőt mellékelnek hozzá.
2016. jún. 18. 19:18
3/11 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy nem nekem kell hanem egyik ismerősömnek, általában csak netezésre vagy valami facebookos játékra.
Akkor rakj bele A10-7700K -t, úgy kereten belül maradsz. És még úgy is nagyon jó gép lesz, ami szinte bármilyen játékkal elboldogul, kevés kivétellel.
2016. jún. 18. 20:29
6/11 P.O.C. válasza:
#4: Magyarázd már meg, minek raksz bele diszkrét kártyát, ráadásul ilyen szart? Amit most beleraktál, annál az is jobb, ami a G3220 -as APU -ban alapból integrálva. És az is röhögve jó netezésre és webes játékokra.
2016. jún. 18. 20:34
7/11 anonim válasza:
P.O.C.
" általában csak netezésre vagy valami facebookos játékra."
Tessék. itt a válasz a kérdésedre.
Persze gondoltam, hogy valami vérpistike beleköt abba amit írok.
Kedves kérdező vegyétek azt amit a többiek mondanak.
#7: Én nem reklámoznám a helyedbe ezt a rendszergazdaságot, ha még egyes alkatrészek teljesítményével se vagy tisztába.
És ezt a vérpistike dumát se értem. Miért lennék vérpistike, ha azt szeretném, hogy a lehető legnagyobb teljesítményt kapja a pénzéért a kérdező?! Ha egy gép alkalmasabb játékokra, akkor más célokra is sokkal alkalmasabb lesz. Persze én nem vagyok rendszergazda, csak az a pár év gyakorlat beszél belőlem, amit számtech boltba dolgoztam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!