Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem látja az új gépem,...

Miért nem látja az új gépem, hogy a monitor 144hz en is mehetne?

Figyelt kérdés
Szóval a régi gépemre halál simán rányomtam ezt a benq xl2411z monitort mikor vettem és egyböl felismerte a windows hogy 144hz re is állithatom az asztalon a képernyö beállitásainál, viszont vettem ma egy ujabb sokkal komolyabb gépet, fent van minden driver ugy ahogy a nagykönyvben megvan irva mégis csak egyedül azt engedi hogy 60hz re állitsam, mit kéne csináljak? hogyha leveszem az asztali felbontást 800x600ra akkor engedi max 120hz en de ez vicc müködnie kellene rendesen, mit csináljak segitsetek legyszi?
2016. jún. 18. 16:47
 1/2 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem hozzáirni hogy termeszetesen DVI-D kábellel probalkozok, ahogy az elözö gépemen is és ott hibatlan volt :(
2016. jún. 18. 16:51
 2/2 zsolt0005 ***** válasza:
AMD vagy NVIDIA a videokarid ?
2016. jún. 20. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!