A laptopomon egyik USB port sem működik megfelelően. Pendrive kivételével bármit bedugok (mobiltelefon, külső CD/DVD olvasó, mp3 lejátszó. ) folyton adja a hangot, hogy fölcsatlakozott, majd lecsatlakozott. Újra és Újra. Segítség!?
Figyelt kérdés
A laptopot kitisztíttattam, befújtam kontakt spray-vel, hátha csak érintkezési hiba. Újraindítottam többször is.
Újra is telepítettem többször is!
Több drivert is megpróbáltam és nem jó!!!
A külső eszközöket teszteltem más gépeken, tökéletesen működnek, biztosan az én gépemmel van baj!
Acer Aspire Vn7 591G a laptop. Ennyi pénzért igazán működhetne normálisan...
2016. jún. 18. 16:15
11/12 A kérdező kommentje:
Driverekkel futok még egy kört, ha az sem jó, akkor visszaküldöm gariban.. (másodjára, mert először a kijelző volt rossz..) úgy néz ki megvagyok átkozva ezzel a laptoppal....
2016. jún. 18. 17:31
12/12 anonim válasza:
Nem tudom megoldódott e a gond. Ha még nem akkor esetleg azt lehetne megmégrni, hogy megfelelő e az áramerősség. Egy egér minimális energiával elmegy, de egy külső optikai már többet akarna felvenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!