Véleményeteket kérném az alábbi configról?
Alaplap: Asus M5A97 LE R2.0
Processzor: AMD FX-6300 3.50GHz AM3+ BOX Black Edition
Memória: HyperX 8GB FURY DDR3 1866MHz CL10 HX318C10FB/8
Videókártya: GIGABYTE GV-N950WF2OC-2GD GTX950 2GB GDDR5 OC PCIE
Merevlemez: SEAGATE Barracuda 1TB 7200rpm 64MB SATA3 ST1000DM003
SSD: KINGSTON 120GB SSDNow UV400 SATA3 2,5" SUV400S37/120G
Ház: ZALMAN Z1 NEO fekete
Táp: ZALMAN ZM500-LE 500W
Mennyire felel meg gamelésre? Nem törekszem az ultra minőségre és mindig a 60fps-re.
ssd lassú, táp nem jó és kihalt foglalatra építkezel
alaplap: asus h110m-k vagy hasonló
cpu: intel core i3-6100
psu: XFX ts 430W
Videókártyát most nem érdemes venni az amd mindjárt kidobja az új kártyáit azokat várd meg
Először is ki szeretném hangsúlyozni, hogy amd processzort veszek mindenképp. Most nem írom le mert sokáig tartana.
Nvidia videókártya kompatibilis nem?
Szóval a tápot kicseréltem.
FSP Raider 550 ez lett.
A gtx 750ti és a 950 között variáltam, de 950 újabb és jobb.
Nem sz@arom le a kommenteket, csak leírtam hogy mit szeretnék.
Akkor irjátok le hogy mivel cseréljem le dolgokat és mi a rossz vagy mire cseréljem le ha tudtok küldjetek linket iponról vagy bluechipről.
Köszi.
Azért szeretném nem a legújabbat venni, mert leírtam hogy nem törekszem az ultra minőségre, és a legdrágábbra.
Én értem hogy neked nem kell a legújabb mert drágább csak az a baj hogy ez a foglalat régi és még drágább..
Proci drágább de a lapon vissza spórolod
Tápból egy kevesebb wattos de nem veszélyes belsejű elég. Egy átlagos konfig 300w-ot se fogyaszt
ssdből legalább egy ilyen kéne [link]
Videókártyákra még mindig azt mondom hogy várj mert ilyen árért sokkal erősebbet kapsz majd ( mintha egy 80k-s videókártyát vennél)
De ha mégis maradsz ennél a konfignál kell rá venned egy egy hűtőt is ha tuningolni akarsz 12-13ezerért. De ha nem akarsz tuningot akkor is kell legalább egy 5-7 ezres amivel megint csak drágábban jössz ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!