Windows vagy Android tabletet vegyek?
Szerintetek melyik a jobb op. rendszeres tablet: a Windows -os vagy az Android-os. Kérem irjátok le ti mit ajanlanátok, melyiket jobb megvenni. Puszba még mekkora ram memoria és procit ajanlanátok.
Filmnézésre Pdf olvasásra akarnám használni itt ott esetleg internetezni is, de a többire meg ott a laptopom.
Csak erre teljesen mindegy. Én Windowsosat vettem, nekem bevált.
Egyébként én a helyedben notin nézném a filmeket, és nem tabletet, hanem ebook olvasót vennék olvasáshoz
csak mert 20ért már kindle-t kapsz.
Én is próbáltam a táblámon olvasni, de 20 perc után "kifolyt a szemem", a kindle-ömmel meg fel sem tűnik, hogy 3-4 órája olvasok
windowsos nem fagy le olyan sokszor, meg nagyon stabil rendszer. cserébe kevesebb rá az alkalmazás sokkal. (snapchat, instagram kb teljesen hiányzik).
Az android pedig pont fordítva van
Windows-nak nem kell olyan nagy hardverigény, úgyhogy ott a tabletek is jóval kisebb hardverrel fognak rendelkezni.
droid
egyébként android 5+on van
equalizer teljes rendszerre kiterjedően
negatív kép (csak fehér-fekete felcserélva)
De film HDban egy kavicson is elfut, de kavicsra nincs 4.2.2+ android
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!