Attila777 kérdése:
Milyen gépet vegyek?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy új laptopot, de nem tudom hogy mac-et vagy windows-t vegyek. Programozni szeretnék rajta majd az egyetem miatt. Szerintetek melyik a legmegfelelőbb erre a célra?2016. jún. 18. 10:01
1/5 anonim válasza:
Ha van pénzed, akkor ez nem kérdés.
2/5 P.O.C. válasza:
Szerintem sima PC alapú laptopot vegyél, amin Windows -t és Linux -ot is használhatsz. Magyarországon nem annyira elterjedt a Apple, a telefonokat leszámítva, így nem sok hazai cég fejleszt rá.
3/5 anonim válasza:
windows-t több program támogat, ezért az lenne a megfelelő
4/5 anonim válasza:
Én windowsosat vennék. Még ha szereted is az Apple termékeket, egyetemre nem sok értelme van.
- Windowst futtató gép lehet hardveresen jóval erősebb, mint az Apple csúcsgépe
- ha egyetemen tanulsz C# nyelvet, ami elképzelhető, akkor még egy pluszpont
- telepíthetsz rá valamilyen Linux disztrót is, ami megint csak jól jöhet néha
- ha valami gond van vele, több helyen tudod szervizeltetni
Persze sokat segítene a helyzeten, ha mondanál programozási nyelvet is. Egyetemen mondjuk gyakran a sorrend C, C++, C# vagy Java.
5/5 A kérdező kommentje:
Egyenlőre a C# megtanulásával akarom kezdeni aztán legalább még 2-t megtanulok. De azt hallottam hogy egy apple gép képes futtatni windows rendszert is
2016. jún. 21. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!