Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik gépet válasszam?

Melyik gépet válasszam?

Figyelt kérdés

1. : [link]

2. : [link]

2016. jún. 18. 09:23
1 2
 11/17 Lord Hidan ***** válasza:

Pannóniás neked mi bajod van? Neked mi jó egyáltalán az 1. gépbe? Alapból elavult am3+os foglalatra építkezik de még abból is egy rossz 760g chipsetes alaplap van fx 6300hoz már illenne egy 970es, egy ma már gyengének számító videókártyával.

A ram ki se derül milyen márkájú, ugyan ez hhd-vel is és a videókártyával is, lehet hogy egy egy ventis giga hűtés van rajta lehet hogy egy strix hűtés kitduja mert nem írják le... Aztán ennyi volt amit leírtak

Honnan tudjam milyen táp van benne? Ha le se írják képzelem mi lehet benne approxx 500w, hkc 550w vagy valami hasonló selejt, FX-re kell egy hűtő is ha tuningolod ha nem mert a gyári nem jó. És hiába mondják h de-de a gyári jó ha nem tuningolod jóó az. Nem jó olyan meleg a processzor terhelés esetén tőle mintha most szartam volna ki. Egyedül a 8370?-en van jó hűtő

És az egész gépet ebbe a siralmas Sharkoon Vaya házba kapod

2016. jún. 18. 09:47
 12/17 anonim ***** válasza:

nem mondtam hogy jobb. Van egy egyszerű eldöntendő kérdés amire van egy egyszerű adható válasz.

Egy kicsit kezd elegem lenni abból hogy soha senki nem a kérdésre válaszol. Nálam is előfordul hogy trollkodok, de itt komolyan mondom, hogy alig van aki egyértelmű és egyenes választ ad.

Megkérdez valaki egy olyat hogy jó ez a több mint 100 ezer forintos videókártya, aztán pár perc alatt úgy le van oltva, hogy az csuda. Ne azt vedd, én nem vennék olyan szart, várd meg míg kijön ez meg az. . . és hasonlók.

Na mindegy, lehet hogy már túl meleg van. Nem idegeskedem. :)

2016. jún. 18. 10:21
 13/17 anonim ***** válasza:

Off:

Szerintem ha egy kérdésre nincs jó válasz, akkor segíteni kell egy jobb kérdést feltenni vagy jobb opciókat adni. Általában a kérdésnél linkelt gépek csak azért szerepelnek, mert nézelődött és szimpatikusak voltak neki, nem pedig mert rá van kényszerítve, így nem is értem, hogy mi ez a reakció Tőled..

2016. jún. 18. 10:31
 14/17 anonim ***** válasza:

a másodikat, ha fejleszteni fogod, elsőt, ha most kell játékra.

DE: tényleg érdemes itt összerakatni egy gépet, és ha nem tudod megépíteni, akkor gépösszerakást is kérsz. sokkal jobb, fejleszthető gépet kapsz, amire alkatrészenként van garancia, nem az egészre, hogy meg se bonthasd. És igen, mostmár tényleg nemsokára jönnek az új amd kártyák, amik ilyen budget rendszerekbe is megfelelnek.

"És ha én nvidia párti vagyok ? :D" <- ez meg gondolom poén volt. még talán esetleg lehet processzornál ezt az "intel párti vagyok, fúj amd-t" játszani, videokártyánál nincs sok értelme.

2016. jún. 18. 10:35
 15/17 Lord Hidan ***** válasza:

Pannóniás részben igazad van néha engem is idegesít hogy nem lehet a kérdésre válaszolni de a kérdezők nem követik úgy a hardvereket mint mi ezért is kérdeznek itt.

Most ha egy kérdező nem ért hozzá és a konfig hú de világít és hú de 4gigás r7 240 van benne miért mondjuk hogy jó lesz azt válaszd? Nyilván inkább segítünk és megmondjuk hogy jobbat is kilehetne hozni :)

2016. jún. 18. 10:41
 16/17 A kérdező kommentje:
És össze tudnátok rakni egyet nagyjából 140 ezerből?
2016. jún. 23. 14:38
 17/17 Lord Hidan ***** válasza:
5/6os válaszban írtam
2016. jún. 23. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!