Ha a számítógép magától kikapcsol, majd elindul, akkor melyik komponens lehet hibás?
Leáll,mintha kihúztam volna a tápkábelt,aztán rá egy másodpercre azonnal indul is,mintha benyomtam volna a POWER gombot.Viszonylag ritkán, kb 2 hetente fordul elő teljesen random helyzetekben.Stressz tesztet futtatva nem csinálja,szóval nem a terhelés vagy a hőfokok a ludas.
FSP 460W (fsp460-60hcn) nem a legjobb táp,az első tippem az,hogy miatta van.(Okozhat táp hiba ilyet egyáltalán?)
A konfig viszonylag új,fél éves mindenre van még garancia,szóval azelőtt szeretném kideríteni mi okozza ezt,mielőtt lejár a gari.
Valaki ötlet? Hogy induljak el ? :/
(egyébként elég fura,hogy ilyen ritkán fordul elő,mert ez a tesztelést is nagyban megnehezíti másik hardverekkel,mivel teljesen random időközönként történik,volt hogy 2 hónapig semmi,aztán egy héten 2x is)
Volt hogy egész éjszakára úgy hagytam processzor és videó kártya stresstesztre.Memtest volt szintén 10 óra is.
Én valahogy úgy érzem hogy vagy alaplap,vagy tápegység lesz a ludas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!