Hello! En a strix-et ajanlanam, mert nagyon-nagyon jol megvan oldva a hutese, es ezert 4-5 ora jatek utan sem eszlelsz problemakat. Nekem szemely szerint GIGABYTE-om van, de megbantam, az ASUS hutes szempontjabol jobb. Viszont amd processzorhoz biztos NVidia-t akarsz rakni? nem biztos hogy jolmeglesznek egymas mellett.
2016. jún. 17. 20:34
2/6 A kérdező kommentje:
nézegettem teszteket és jól meglesz ezzel a procival. legalábbis nem panaszkodtak. azért kell nvidia mert az AMD-s linux driverrel a fa*-om kivan. Windowson jó de linuxon hulladék. egyébként biztos hogy az r9 380 kéne de így nem
2016. jún. 17. 21:52
3/6 meszike91 válasza:
Tökéletesen meg lesznek egymással. Nincs összefüggés a kettő között.
Meg amúgy is, akkor nvidia vga mellé nvidia proci kéne? XD
Én mindenképpen megvárnám az újgenerációs videókártyákat. Pár hónapot vársz és sokkal többet kapsz a pénzedért.
2016. jún. 17. 22:02
4/6 A kérdező kommentje:
az lehet hogy sokkal többet kapok a pénzemért, csak a proci nem fog többet tudni. viszont talán olcsóbb lesz a 960 ha megjelennek a boltokban az 1060-ak
2016. jún. 17. 22:39
5/6 meszike91 válasza:
Ja, a proci valóban kevés lesz. Az 1060-ról semmit sem tudni még, az rx 470/480-ak viszont ígéretesnek tűnnek.
Ha később cserélnéd a procit i5-re, akkor viszont már számítana az újgenerációs videókártya.
2016. jún. 17. 22:46
6/6 A kérdező kommentje:
gondoltam rá hogy cserélni kéne, dehát olyan jól megvagyok ezzel az AMD-vel. a suliba érkeztek most új gépek i5 6400. de amikor csak szimplán használtam nem éreztem különbséget. Nyilván ha kicsit játszhatnék rajta azért lenne de nincs 75 ezrem csak 1 procira(mert akkor már i5 6600k-t vennék csakhogy a névben ne kelljen sokat váltani :D) és nemis igen lesz még egy darabig. És akkor kell még egy fain alaplap. meg a ddr4
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!