Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy tudom megnézni, mitől...

Hogy tudom megnézni, mitől van így tele a gépem?

Figyelt kérdés

150 GB-os a C-meghajtóm, s elvileg csak 50 GB szabad rajta. Viszont fogalmam sincs, mi foglalja el azt a 100 GB-t, mert csak alapprogramok vannak rajta (böngésző, total commander, vlc, office, iobit uninstaller, adcenced system care, daemon tools, gimp, picasa, illetve egy kb 5 gigát foglaló játék). amúgy win8.1-em van.

és ha a startgombra megyek és lenyitom, hogy lássam a programokat, a végén van egy kínai betűs cucc, a chrome ikonjával (és nem tudom sehogysem eltünteni, megnyitni meg nem fogom)

na, de a kérdés az, hogy mivel tudnám kideríteni, mik a felesleges fájlok a C-meghajtómon, ha csak ezek ezek vannak rajta? van ilyen progi, vagy bármi?

köszi

2016. jún. 16. 15:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
windirstat
2016. jún. 16. 15:18
 2/3 anonim ***** válasza:

#1 +1!

G.

2016. jún. 16. 15:21
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönet a gyors válaszért! :D
2016. jún. 16. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!