Miért lassul be a számítógépem, ha beleteszem a videokártyát?
Figyelt kérdés
Pontosabban a betöltés, vagyis a bootolás a megszokott 5mp helyett kb. másfél percig is eltart. Ez mitől van? Miért lehet? Asus gtx 950-es a vidikártya, kb. egy hónapja vettem. A gép többi része sem elavult.
Előre is köszi
2016. jún. 16. 11:00
2/6 anonim válasza:
Amikor cserélted a vga-t újratelepítetted a gépet? Ha nem, akkor rendesen letörölted a régi drivert?
3/6 anonim válasza:
VGA cserénél nem kell újrahúzni a gépet. Maximum le kell szednie az előző kártya illesztőprogramját az eszközkezelőben, de ez sem szokott ilyen problémát okozni.
(értelemszerűen az újhoz meg fel kell rakni)
Szoftverütközés ritkán előfordulhat, de nem jellemző. Mindenesetre első körben a fentieket kell megpróbálnia.
4/6 anonim válasza:
Nem írtam hogy újra kell rakni, csak megkérdeztem, mivel ha újrarakta a driver ütközés kizárható.
5/6 anonim válasza:
Akkor félreértelmeztem a hozzászólásod, bocsi.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, probléma megoldódott
2016. jún. 17. 01:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!