1/11 anonim válasza:
Jó gép,persze nem ,megy vele minden FULLHD High 1080p 60fps-el.(Míg megjegyzem asztaliból össze lehet hozni ilyet 300k-ból)
Mediumra elég lesz mindenhez,egyenlőre.
2/11 anonim válasza:
Jóféle, de én a helyedben inkább 5400-as hdd-t tennék bele, a 7200-as sokkal érzékenyebb fizikai behatásokra, és jobban melegszik
3/11 A kérdező kommentje:
nem vagyok eszement hogy ultra fullHD 60fps-re vegyek notebookot, főleg nem ennyiért.
sajnos a hordozhatóság fontosabb most, mint a teljesítmény
esport játékok (LOL, CS:GO) és pár nagyobb cím med beállításaival már kibékülök
2016. jún. 16. 10:08
4/11 A kérdező kommentje:
egyébként SSD mennyire ajánlott mostanában?
2016. jún. 16. 10:10
5/11 anonim válasza:
#2 ja,viszont kitéped a hajad ha használni is kell.Gondolom dobálni meg focizni nem akar a lapossal.
6/11 anonim válasza:
SSD ajánlott teljes mértékben,rengeteget dob a sebességen és a felhasználási élményben.
7/11 anonim válasza:
Nagyon, már nagyon régóta a hdd a gyenge láncszem a gépekben. Kb mintha forma1-es autóval akarnál kátyús úton menni
8/11 anonim válasza:
Mivel a rendszert meg a programokat az ssd-re teszi, hdd-re meg mennek a filmek, zenék, dokumentumok így bőven jó a lassabb.
Én az asztalimba is 5400-asokat vettem, pedig ott nem számít a fizikai sebezhetőség. Egyszerűen halkabb és hűvösebb. Plusz mivel nem azokon van a rendszer így bőven gyorsak
9/11 A kérdező kommentje:
a probléma csak az, hogy 300.000 ft az már a legmagasabb összegnek is a csúcsa, amit rászánnék. 300k ból pedig az 5400as vinyó mellé 250-es ssd kellene, hogy azért pár játék is ráférjen a programok mellé, ami azért necces. vagy rosszul gondolom?
2016. jún. 16. 10:19
10/11 anonim válasza:
Én pakolok játékokat az ssd-mre is meg az 5400-asomra is, de nem vettem észre jelentős különbséget töltésidő között
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!