Építs skylake-ra, Ne ilyen fapados lapot vegyél tuningra, raider veszélyes táp főleg tuningra
2016. jún. 16. 09:09
3/9 A kérdező kommentje:
max olyan 20000 forintig, jól szellőzzön és elférjen benne minden
2016. jún. 16. 09:09
4/9 anonim válasza:
Mindent. Videokártyát nem venném, mert 2 hét múlva itt az RX480. Tápegységet nem venném, mert egyrészt veszélyes, másrészt a hyper utódja stabilabb, miközben olcsóbb. Anniversary szériát felejtsük el. Azt úgy ahogy van nem. Ennek tudatában nem igazán tudjuk kihasználni a szorzózármentes processzorunkat. Ebben az ársávban már illik SSD-n elgondolkozni.
2016. jún. 16. 09:10
5/9 A kérdező kommentje:
videokártyát később venném meg csak hogy az is bele férjen azért írtam majd akkor gondolkozok hogy milyen legyen a videokártya , az alaplap az jó egy ASRock Z97 pro4 a táp pedig akkor egy FSP Hyper 600W
2016. jún. 16. 09:19
6/9 anonim válasza:
Én egy szóval sem mondtam, hogy a hyper ajánlott, főleg ilyen processzorhoz. Minimum FSP Hydro G, Corsair RMx/RMi, EVGA GS/G2, Super Flower Leadex Gold szintre van szükséged, ha egy kicsit is tuningolni akarsz.
Corsair 100R Silent, NZXT H230 és Cooler Master Silencio 452 van 20 ezres szinten, amiket én kedvelek, a hangtompító bevonat miatt. Nyilvánvalóan ennek van értelme, a ledes ventilátoroknak és a plexinek (ahogy ebben az ársávban a legtöbb konkurensnél tapasztalhatjuk) pedig nincs.
2016. jún. 16. 09:23
7/9 Lord Hidan válasza:
#6 +1
NZXT H230-at készülök énis venni elég jó kis házikó, esetleg zalman z9 neo
2016. jún. 16. 09:39
8/9 anonim válasza:
Ott van még a Phanteks P400 is, ami most viszi a prímet, ha a minőségen van a hangsúly és nem az extrákon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!