Nem kapcsol be a monitor. Lehet videokártya hiba?
Bekapcsoláskor csak hang van kép semmi.Többszöri indítás után bejön és utánna már semmi gond vele.Azt hallottam hogy a videokártya kapcsolja a monitort.Lehet ennek a hibája?Szokott ilyet csinálni?
(nem minden nap csinálja csak elvétve).
elképzelhető, hogy a kártya hibája, de az a valószínűbb, hogy monitor szórakozik.
ilyen jellegű hiba szinte bizonyosan a tápegység rendellenes működésének a következménye - a táp nem tud elindulni, mert a kapcsolóüzemű táp oszcillációja nem indul el. a hibát az alkalmazott elkók kapacitáscsökkenése okozza - a javítása viszonylag egyszerű.
Köszönöm az első válaszadónak a választ,de nem igazán sokat értek belőle.Ha érthetőbben leírná sokat segítene vele.
A második válaszadónak is köszönöm ,de leírnám hogy én nem a monitort szoktam lekapcsolni hanem a Windows leállítása után a hosszabbítót áramtalanítom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!