Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem értem hogy miért így...

Broaktor2 kérdése:

Nem értem hogy miért így működik a tápegységem?

Figyelt kérdés

Az egyéb műszaki berendezéseim, köztük a gépem is, biztonsági kapcsolós aljzatról kapják az áramot. Ha ezt bekapcsolom, akkor a gépemben hallom hogy a tápegységem ventilátora felpörög. Nem kapcsol be a gép, csak ez a venti pörög fel, és ez tart kb. 5 percig majd le áll.

(Engem bosszant) Miért van ez így? Találkoztál már ilyennel?

2016. jún. 15. 15:57
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja, a tápom: Xilence Modular Series 750W
2016. jún. 15. 15:58
 2/6 anonim ***** válasza:
De hová kell ekkora táp?!
2016. jún. 15. 16:03
 3/6 A kérdező kommentje:
A számítógépembe ami gamer gépnek készült! Csak ez 30 ezernél olcsóbb volt a többinél. Erre most egy ilyen kis apró zavaró dolog miatt nem tetszik nekem a táp.
2016. jún. 15. 16:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Lecserélném. És arra vagyok kíváncsi hogy más moduláris vagy tök mindegy milyen táp (30-40 ezer forint feletti) az ilyet nem csinál e. Mitől függ hogy alapjáraton 5 percig pörgeti a ventit. Mert biztos nem hiába csinálja.
2016. jún. 15. 16:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Itt inkább arról van szó, hogy csak a peak teljesítményt tüntetik fel, és hibásan lett megtervezve. Lespórolt tápegységeknél ez előfordul.
2016. jún. 15. 16:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Szuper -.-
2016. jún. 15. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!