Milyen kisebb notebookot vegyek otthoni használatra?
Igazából nem tudom, hogy ezek a kisebb képernyőjű gépek notebookok vagy netbookok, de én a normális nagy notebookoktól kisebbeket szeretnék, mert nem egészen tudnám kihasználni a nagyobbakat és fontos szempont emellett a könnyű hordozhatóság is.
Eddig Lenovo-kat nézegettem, de más márka ajánlatokat is szívesen várok, jó alátámasztással.
A méretről annyit, hogy egy barátnőmnek ilyen abszolút pici valamilye van, mint egy nagyon kicsi laptop, aminek a képernyőjét a tenyeremmel átérem. Azért ilyen minit nem szeretnék, csak hogy egy átlag gépnél kisebb legyen valamivel.
Ami számomra a legfontosabb, az a hely (500 GB-tól felfele) és eddig eléggé elszomorított, hogy a kisebb kijelzős gépeknek elég kicsi a tárhelyük is, szóval tényleg nagyon várom az ötleteket.
Filmnézésre, netezésre használnám, a hely pedig azért fontos, mert millió egy dolgot tárolok a gépemen jelenleg is (amikre mind szükségem van) és már semmit nem férek. Tehát nem kell valami nagy dolgot elképzelni, csak menjenek rajta az alapprogramok ( pl. Ms. Office, Skype) hibátlanul.
Persze egyszer szeretnék majd egy "rendes" gépet is, de mivel jelenleg a szüleim pénzét költöm és még tanulok, erre a gépre nem sokat szeretnék költeni.
Köszönöm.
Mer a sok ember inkább pénzt dob ki az ablakon olcsó vacak gépek vásárlásával, ahelyett, hogy egy nagyjából éterékálló gépet venne.
Ha tényleg nem akarsz sok pénzt rászánni, és használtat sem szeretnél, akkor 80-90ezresek ezekből az említett feladatokra elegek:
80ezresben nincs Windows, a 90-eshez van, de kevesebb a memória, viszont a processzor kicsit erősebb.
Ez a gép pl. pénzkidobás, mivel egy 6-7 éves Core 2 Duo alapú gép is erősebb nála.
Egyetértek, ez elképesztő gagyi minőség.
Helyette már inkább ezt
+8000ft ért raknak bele 500GB os merevlemezt is. Ez 2x annyi időt túlél mint az a vacak és erősebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!