Milyen házat ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Kb. 8-12 ezer körüli összegig mennék el. A lényeg, hogy ebben a középkategóriában minőségi legyen, jó hűtéssel lehetőleg alul-felül-hátul, hosszabb távra. 30 centis vga kártyám van annak bele kellene férnie, illetve SSD-t is használok, így az se hátrány ha van hova tenni. Optikai meghajtó hely nem szükséges. USB3 kimenet nem lenne hátrány. ATX szabvány. Ha nem világít, mint egy karácsonyfa, csak plusz pont. De ha világít rajta minden, akkor ez van... nem szempont. Nézegettem én is őket, kétféle tetszik egyelőre: Zalman Z3, DeepCool Kendomen. Deepcool házakkal nincs tapasztalatom, magáról a márkáról jókat mondtak, a Zalmant már régóta ismerem. Ezeken kívül esetleg valami ötlet?
Előre is köszi!
2016. jún. 13. 22:48
1/4 anonim válasza:
Zalman Z3 Plus, Deepcool Tesseract, Raijintek Arcadia, ezek alá nem kéne adni. Egyébként ha körbenézel hardveraprón, magasabb minőségű házak is kaphatók ennyiért, akár 5-6k-val olcsóbban, zsír újan.
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
Bocs az utolsó véletlen benne maradt.
4/4 anonim válasza:
"akár 5-6k-val olcsóbban" Ezt úgy értem, hogy ennyivel a bolti ár alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!